Joyeux Noel!

Återigen är det Julafton. Presenter och fettfylld mat slungas hit och dit.
En ganska bra högtid må jag säga.

Undrar varför jag ens skriver nåt, ärligt talat händer det ju inte så mycket på julafton, det är mat, presenter, släkt och...ja, vad mer?

Mina 'spoils of chirstmas' i år var en ipod, som inte går att fylla med musik eftersom nätverket är sönder, ett spel som inte går spela eftersom jag inte har nån TV och andra trevliga saker.
Nej, jag klagar inte, presenterna är högst uppskattade, spelet kan spelas imorgon, men lite synd när det gäller iPoden...men vad kan man göra?
Hela tjocka släkten samlas i vårt hus så här års också, kul eftersom man känner sig smartare i deras närhet (De verkligen prisade mig för att jag visste: vad Ödesspjutet var, hur stor risken för att mista synen vid ögontatuering är och något annat jag inte kommer ihåg). Fast, jo, trevligt med en stor släkt antar jag.
Aldrig förstått mig på varför detta kallas en kristen högtid heller, visst, en 'smart' person skulle komma med den fina jag-säger-saker-för-att-få-migsjälv-att-verka-smartare kommentaren: ''Men det är det ju inte, anledning A+Anledning B'' Men officielt är det ju det. Men det är inte så många nuförtiden som hyllar den kosmiska jude zombien Jesus längre. =P

Hoppas de som läser detta, få som de utan tvekan är, har en bra jul i alla fall. Visst, låter lite corny, men än sen? Får man inte vara trevlig?

It is easier to resist at the beginning than at the end

Kan man tänka sig, jag skaffade mig en så kallad 'blogg', trots att jag aldrig riktigt sett det nyttiga i dem...men, jag behöver en plats jag kan förvara de tankar jag inte kan förmedla till varken andra eller migsjälv.
Dock, finns alltid ett dock, är dessa 'tankar' helt offentliga, så var är då meningen med att ha en dagbok där villken människa som helst med tillgång till en dator kan kolla igenom ens registrerade liv? Rätt motsägeslefullt må jag säga...

Så, för att göra det hela en smula mer interesant, har jag beslutat att vara 'anonym', relativt tolkat, tills någon jag personligen känner lyckas lista ut esset i minor arcanas myntsamlings identitet.


'Till next time

''I have to stay and write my blog! PFFFFFT! That's why you'll never be a doctor like me'' //Weebl+Bob

._.

RSS 2.0