28 Juni 2008, Tysta Kullen 2

Jag och C beslutade oss för att äntligen spela igenom skräckmästeverket Silent Hill 2. Dock ville vi göra det med stil.
Mitt första försök med att köpa spelat misslyckades, eftersom nån efterbliven mink på Microsoft kontoret tycker inte att SH2 skall vara spelbart på en 360. F
Så jag gjorde det enda som gick att göra; jag stal det från teh interwebs.
Eftersom vi ville spela det med stil, och oh ja det ville vi, behövde vi koppla upp det till en störra skärm, därav min 40" HDTV (skryt skryt). Så för enkelhetens skull lånade vi Ss laptop, vad kunde gå fel?

ALLT!

Först och främst så hade S inte Deamon Tools, så det var vi tvungna att tanka och SNAAAAAAABBSPOLA...rektumet sprack efter sextonde försöket. Inget funkade, så jag tog ned min mastodont dator, och kopplade in den. Funkade på ett kick. Dock så blev det alltför sent så vi fick fortsätta en annan dag...

Hurrah för teknologin!

(Tar en paus med skrivandet nu, är trött och skall jobba imorgon)

20 Juni 2008, En midsommarnattsdröm

Först kan jag säga att jag och Zoof åkte till Kalmar för att hämta den hemskaste bilen i världhistorien, men det var underhållande.

I alla fall, midsommar firades i Halmstad, i Zoofs skokartong. Zoof, S, B, F, C...ja, hela gänget var där. Kan konstatera nu att det var den bästa midsommar jag haft. Hela började med en bilresa, mycket flum och mysig musik. Sedan kom vi fram. Alkohol förtärdes, som vanligt, sedan var det monopol. C och jag hade ju våra "Japanese Businessmen" personligheter på, så vi totalutklassade allt och alla med ett glatt "ho-ho". Vi satt stillsamt och smuttade på en vattenpipa och avslutade kvällen med He-man. Lyckat. Dagen efter så besökte vi Halmstad. Mycket blåst, och en trevlig park där jag bevisade att jag totalt suger på akrobatik. Vi återvände till stugan, där vi, ja, gjorde det vi brukar göra, dricka och skämta. Efter en stund så beslutade vi att vi skulle nakenbada i havet. Det var väldigt kallt, uppfriskande och gav mycket "shrinkage". Såg min vän S naken för första gången också, konstigt syn eftersom jag känt henne så länge. Dock är den här prövningen nog inget jag gör om, eftersom mina kläder hamnade i en pöl...och blev till följd av det blöta.
Allt detta var toppat av sömn och hemvägen, vilket inte behövs beskrivas alltför mycket. Förutom att B snodde en hamburgare på Burger King.

14 Juni, Unveiling

Klippte mig. Kort den här gången, tänkte testa något nytt så jag satte mig i frisörstolen och sade; "Surpirse me"
Resultatet blev kort, men relativt snyggt. Dock så syntes mitt ansikte för första gången på länge.
Dock så kom en tanka fram; "Är jag så här ful?"
Det var inte en väldigt nedlåtande tanke, inte att jag gråter över ett horribelt utseende, var bara mer som ett faktum. Ful var väl fel ordval, men det var mer ett uttalande. Jag anser inte att jag är ful, bara lite väl medelmåttig. Medelmåttiga drag, medelmåttig längd, medelmåttig vikt, medelmåttigt byggd, medelmåttig kuk, medelmåttig personlighet (antar jag), medelmåttig hårfärg, medelmåttiga egenskaper.

Ja, överlägsenhetskomplex är inte lätt.
Dock...orka tycka synd om sig själv.
OSU!

12 Juni 2008, Hultsfredsupplevelsen

Då var man tillbaka från Hultan som det kallas i folkmun.
Upplevelsen var...sannerligen euforisk. Mycket likt andra så anlände jag, med diverse kamrater, enbart för att se Rage Against The Machine.
Jag var beväpnad med ett homoparaply, gaffeltejp, lite alkohol och mina egna kläder. Nackdelen med denna prövning av munterhet var dock att jag var tvungen att sitta i ett möta ca 9 timmar efter att RATM slutat spela, tillståndet jag var i då kan knappast beskrivas som stabitl. Dock så spelar mitt dåvarande fysiska ingen roll, eftersom jag skulle se rage!
Det hela började med tågresan, inte mycket att säga om den, förutom att vi ej fick sittplatser. Sedan, kön. Aldrig har duggregn piskat så, dock hade jag mitt trogna röda paraply från Uppsala med mig. Efter det, sökte jag och min vapendragare C till Camp Jerusalem, för att hälsa på diverse Rage pilgrimer. Sedan, började väntan. Vänta, vänta och åter vänta. Visserligen kunde jag sett Babyshambles, dock så struntade jag i det. Dock så såg jag Serj Tankian, på väldigt nära håll. Dock så var jag ej så insatt i just bandet. Det intressanta var dock att jag fick känna på lite sexuella trakasserier som kvinnofolk brukar klaga om. Jag blev nämnligen häftigt antastad av en tämnligen berusad kille i publiken. Först hängde han på mig, inte så farligt, men när han sedan smekte mig, väldigt sensuellt, längs med sidan av torson blev det smått obehagligt (Med tanke på att han hade bar överkropp).
Ska nog skippa direkt till RATM då, det viktiga.
Jag började med att placera mig väldigt långt fram, men fans av just detta band förenade sig som en enorm amöba och jag drogs längre och längre ut på grund av den här syndafloden av kött. Jag tappade greppet om mina vänner, förutom A som jag lyckades hålla kvar i min hand. Sedan, klev de ut på scenen. Aldrig har jag sett dödliga varelser bli prisade så högt. Sedan körde de även igång, här blev det suddigt. Floden av kött gungade, slet, vacklade, skrek och stampade. Jag och den sköra A var nära på att bli krossade, så vi retererade till en plats längre bort. Mina gaffeltejpade skor höll med nöd och näppe. Trots att vi var länger från scenen stekte kärleken för RATM i luften. Mitt i denna eufori orgie så tog jag A på mina axlar, trots att jag ej besatt den fysiska förmågan (än...) att hålla henne där ett bra tag. Dock så var min adrenalinhalt så pass hög att jag lyckades upprepande gånger att hålla henne uppe i flera omgångar av ca 10 min. Allt detta för att det lilla som finns kvar av min goda natur ville hjälpa en kort person.
Efteråt, så skingrade sig massan, floden blev till en pöl, och dammet vägrade lägga sig. Det var ljuvligt.
Ska fatta mig kort, efter det, samlades mina vänner på rendezvous platsen, Camp Jerusalem. Sedan, lämnade jag och C platsen, för att likt rallare vandra längs med järnvägen tillbaka till STADEN Hultsfred, där vi somnade i en mysig trappuppgång.
Sedan var jag hemma.
Första festivalen var relativt lyckad.

Man o my word

Så här ligger det till; jag lovade att skriva under sommaren, men tydligen så är varken själ, kropp eller sinne eniga om vem som bestämmer.
Därför har jag bestämt att använda denna kväll på följande vis; gräva i mitt minne och försöka koppla mig tillbaka till det sinnestillstånd jag var i just de dagarna jag ville, tänkte eller hoppades på att skriva ett inlägg.
Insåg nyss att jag bör ha någon form av logg över mina forna tankar. Eftersom det förflutna börjar bli mer och mer täckt av någon grumlig dynga.

Jag drar därför min kalender likt ett svärd ur sin slida (Mysigt ord det där) och börjar.

Recollections

RSS 2.0