When anger rises, think of the consequences.

Inte skrivit på ett tag nu, beror mest på min egen lathet, ingen idé att ljuga inte.

Men i alla fall, jag har inte varit så här arg som jag var just denna kväll på länge. Varför? Jo, ett matteproblem!
Skulle räkna ut lutningen ur en tabel med funktioner, lätt, visst, men hur tror du man reagerar när man är fast på en enda liten uppgift i en TIMME!? Som det skulle ta en 'normal' person max 5 minuter att lösa?
Ilskan utrbröt på grund av det kända fenomenet; människor HATAR att vara okunniga.
Just precis så var det i det här fallet, jag skrek både ur min mun och mitt huvud, jag blev mer och mer djurliknande, soffan jag satt på kunde nog jämnföras med en klösbräda.
Till slut gav jag mig, hoppade över den uppgiften, och sparar den tills imorgon, så jag kan fråga någon om hjälp/visa min okunnighet. Ganska tragiskt att jag blir arg över något sådant. För att bli av med ilskan 'mediterade' jag, eller hur man nu vill uttrycka det, brukar göra det när jag behöver fatta jobbiga beslut snabbt, funkar perfect måste jag säga.
Men, ''asså'', vad jag hatar matte...

Trevliga besked

Är det inte trevligt när man, ansed som underlägsen, lyckas slå den absoluta eliten med enorm marginal?
Skrivet lite väl glorifierande, men om sanningen ska fram så är det lite så.
Hur som helst, jag fick idag en sjua i svenska föredraget, inte så mycket att skryta med. MEN, det som går att skryta med är sjuan i historia uppsatsen om WW1. Jag slog de tre eliterna; M, G och J, som anses vara lika stora nördar när det gäller historia som star wars kid när det gäller star wars. Ingen av dem kom upp till nivån sju, som är högsta betyg på IB skalan. Men jag lyckades klämma fram en sjua...trots att jag anses som en av de ''underlägsna''
Nu när jag skriver detta verkar det som om jag skryter, men nu när ni läst det, om jag skulle sagt annorlunda vet ni att jag ljuger.
Hursomhelst, alltid skönt ''when the little guy'' vinner.

Internet, lakritsdäck och sperma

Äntligen har jag fått liv i min dator igen! Efter nästan en månad så har internetuppkopplingen vaknat till liv igen. Rensade min pappas dator på spyware, då funkade min helt plötsligt!
Jubelations!

Villket leder mig till ämnet jag grubblat på i dag.
Tjursperma!
Tydligen så är det många som ''vet'' eller ''tror'' att vissa former av gelatin innehåller tjursperma. Mest känt för att finnas i lakritsdäck. I följd av detta är det ofattbart många som hela tiden säger: ''Usch! Gelatin! Skitäckligt!''
Vare sig gelatin är spermabaserat eller inte spelar ingen roll, för tänk efter lite, vad mer äter som är ''skitäckligt''
Ägg; obefruktade hönsfoster.
Pölsa; innehåller tjurpenis (Dock skulle jag aldrig få för mig att äta det pga smaken)
Mjölk; bröstmjölk från nötkreatur
Fil, yogurt, ost; Rutten bröstmjölk från nötkreatur
Gelatinfritt fruktgodis; diverse kemikalier, färgämnen och socker
Skinka; behöver man ens förklara?

Personligen äter jag inte direkt mycket av detta, DEFINITIVT inte pölsa. Men äter folk ägg? Ja, i mängder. Äter folk ägg? Ja, i mängder! Så ska var går gränsen?
Jag kan hålla med om att inte äta något som är hälsoskadligt, likaså kan jag hålla med veg-aner-etarianerna att inte äta kött (Dock gör jag det, don't judge me!). Fast om man tänker efter så äter vi människor vad som helst! Beror bara på var nånstans i världen man är.
Nej, nu får jag gå och ta mig en kopp torkade löv med varmt vatten. Cheers

Men vad roligt man kan ha det

Inte skrivit på länge, kan bero på att min dator, och dess nätverk har i stort sett totalhavererat.
Men pga obligationer som kallas läxor måste jag använda någon annans dator, min pappas för övrigt.

Nyåret var väldigt trevligt, trots motgångar med 'drickat'. Vi gjorde stora mängder sushi som förätt, räkorna jag köpte var dock inte så populära, konstigt nog var även makin godare än lax sushin. Och som vanligt hade vi för mycket wasabi. Följt av en köttig huvudrätt och (mycket senare) dessert. Rolig kväll, jag fick en halsduk och ett spel, D fick en ananas....ja...en ananas.

Men lovet i sig känns bortslösat, hade alltför mycket som behövdes göras, och för lite som blev gjort. Mest var det läxorna som IB trälar får över sina 'lov', träning, kreativa saker (Inte bara för rekreation, obligatoriskt på IB linjen), julklappsletande och en hel mängd spel som behövdes spelas ut.
Enligt mig borde lovet vara 2 veckor längre, minst.

Nu sitter jag här i alla fall, två dagar kvar tills man är tillbaka i ''plugget''. Den trevliga överaskningen jag fick denna morgon var ju att jag blev sjuk, precis när jag måste ta itu med allt arbete (Jag arbetar på något mystiskt vis bättre under press). Får väl bita ihop, ta tjuren vid hornen etc och göra klart allt innan lovet är slut, vill säga om två dagar.

RSS 2.0